October 30, 2005

toimekas

label: supergirl — CV @ 2:52 AM

Oi. Eile ja täna sai tubli oldud ja toimetatud.

Eile sai inimestega kohtutud ja üle aastate uudiseid vahetatud. Üks meeldiv töine koosolek oli ka. Äkki saab asjast isegi asja ja minust saab taas eriti töine inimene. Elame-näeme.

Täna hommikul (mnjah, minu hommikul küll) korjasin rahva auto peale ja sõitsin Jõelähtmesse. Pilleke-Lilleke sai 2 aastaseks. Wow, kui kiiresti lapsed kasvavad! Ei tundnud teda äragi. Müttas ringi, ajas juttu – täitsa pisike inimene juba.

Õhtu kulus kolimisele, sättimisele, klaarimisele, kraamimisele jne jne jne. Nüüd olen üsna väsinud juba, kuid tuba näeb ikka veel välja nagu seapesa. Mnjäu! Miks peab inimesel olema nii palju asju ja minul nii palju paberimajandust? Mnjah, aga igaüks peab ju oma risti ise kandma.

Ma olen rahul oma paari toimeka päevaga. Isegi arvutist ja internetist olen täielikult eemal olnud – nii kiire oli.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.558 seconds. All rights reserved!