December 10, 2005

kuidagi juhtub

label: supergirl — CV @ 1:49 AM

… alati nii, et ma kirjutan öösiti. Vahest panen postituse esimese lause või pealkirja internetis kirja juba hommikul peale ärkamist, aga lõpuni kirjutan ikka öösel. Teisest küljest ongi hea. Mõtted laagerduvad. Ju ma olen siis ööinimene.

1 impression

  1. “Öö jällegi…see ongi tegelikult parim aeg mõtete korrastamiseks. Selline rahulik ja vaikne…ja samas väljaütlemiste aeg. Neutraalne kah…pole midagi liig isiklikku, pole tabusid, pole mida karta…ümber vaid turvaline pimedus. Olete tähele pannud, et mõningaid sõnu, lauseid, jutte on lihtsam öelda/rääkida just siis kui teised magavad, tuled on kustutatud ja kõikjal mustendab öö. Mhhh…lihtsalt sellised mõtted.”

    http://spaces.msn.com/members/murily/

    ma ei viitsind seda uuesti kirjutada. aga jah, ka mina olen selline, kes heameelega kõik jutud öösel maha peab.

    Impressed by eses — December 12, 2005 @ 12:30 AM


Sorry, no comments!.

0.524 seconds. All rights reserved!