January 7, 2006

uusaastalubadused

label: supergirl — CV @ 8:08 PM

Miks inimesed teevad uusaastalubadusi? Ma ei saa sellest aru. Mis on nii erilist esimeses jaanuaris, et siis peaks mingeid lubadusi tegema? See on ainult inimeste enda poolt kokku lepitud päev aasta vahetumiseks. Samamoodi võib iga päev anda endale lubadusi midagi ära teha. Samuti võib näiteks kehtestada oma aasta iseenda jaoks. Minu arvates on uusaastalubadused/plaanid etc täiesti mõttetu kraam. Ainult iseendale stressi tekitamiseks. Mingil ajahetkel (teadlaste arvates 23.01) avastad, et ei suutnud seda teist ja kolmandat lubadust täita ning tunned end luuserina. Ei tänan! See ei ole minu jaoks. Luuser olen ma nii või naa ja endale nina alla ma seda nühkida ei kavatse. Seega lugege uusaastalubadusi teistest blogidest, mina elan oma elu ikka edasi päev korraga.

UPDATE: Ahjaa, uusaastasoovid on veel mõttetumad. Me oleks nagu ikka veel kinni mingis sotsialistlikus viisaastakuplaanis, et kui aasta vahetub, siis tuleb plaani pidada ja seda korrektselt täita. Kui ma oleks eelmine aasta plaani teinud ja seda täitnud, siis ma ei oleks vist langevarjuga hüppama sattunud (rõhk sõnal sattunud), sest mul ei oleks pähegi tulnud seda enda plaanidesse kirjutada. Eesmärgid ja unistused on nagu nad on ning ei sõltu mitte sellest, kas aastanumber vahetus või ei, vaid nad on olemas ja samas ka alati muutumas.

4 impressions

 1. Ma arvan see on mingi moodne personalimanageerimise vandenõu inimeste vastu. Sul peab olema kõik ette planeeritud, kuuks, aastaks, viieks. Et siis saaks nööri mööda käia… ja justkui peakski nii käima. Aga mulle meeldib hoopis posmootrim.com. Kust pagan ma pean teadma mis huvitavaid asju homme juhtuma hakkab et neid ette planeerima peaks…

  Ja siis nad teevad neid arenguvestlusi… “No mis me järgmine kvartal huvitavat teeme?” deem ma ei või.

  Impressed by toomas — January 7, 2006 @ 8:50 PM

 2. Samas, mõned asjad on tore astatid ette planeerida. Ntks oma 2. lapse ma tahaks saada nii umbes september 2007, kui mu 1. laps kooli läheb. Et saaks esimese kooliaasta kodus olla, natuke rohkem ‘olemas’.

  Impressed by Kiiska — January 9, 2006 @ 12:30 PM

 3. Mingeid ulmelisi lubadusi pole mõtet anda :) Mina omad on rohkem sellised “ma teen selle niikuinii ära”, panin kirja kah. Vot tak.

  Impressed by Kalkun — January 10, 2006 @ 11:50 PM

 4. […] Ja saabki aasta mööda. Kokkuvõte? Ei, mitte minult. Lubadusi ma endale selleks aastaks ei andnud, plaane samuti ei teinud. Elasin päev korraga ja rahul sellega. Oli naeru, oli pisaraid – kõike seda, mis annab tunde, et elad! Ma olen õnnelik inimene. Endiselt. […]

  Pingback by Vaike Õiglane » aeg lendab — December 30, 2006 @ 8:29 PM


Sorry, no comments!.

0.451 seconds. All rights reserved!