January 20, 2006

hommikud vol 1

label: supergirl — CV @ 12:03 PM

Ma ei ole hommikuinimene. Pole kunagi olnudki. Minu jaoks on ärkamine kõige vastikum tegevus päevast ning seega ärge torkige mind hommikuti. Eriti marru ajab mind see kui minu hommikuid venitatakse pikemaks. OK, sain endast võitu, ärkasin, tõusin isegi voodist püsti, pesin hambad – ärge sundige mind selle järgselt veel ootama totakalt enne kui ma saan oma päevaga edasi minna ja tegutseda! Brrr… Ja nüüd on mul hommikupooliku tuju totaalselt rikutud. Urisen siin omaette.

4 impressions

 1. Mida sa tavaliselt unes näed?

  Impressed by Kalkun — January 20, 2006 @ 9:51 PM

 2. Ma ei mäleta peaaegu kunagi oma unenägusid. Mis siis?

  Impressed by CV — January 21, 2006 @ 2:25 PM

 3. Mõnikord mäletad? Kui midagi ilusat nägid, kas siis on ka sitt tuju?

  Impressed by Kalkun — January 21, 2006 @ 3:06 PM

 4. Tavaliselt soovitatakse siis varem ärgata, et jõuaks harjuda mõttega, et ärkama peab :)

  Mulle meeldib ka kaua magada.. võimalusel.
  Ja vara magama minna..

  Impressed by eses — January 21, 2006 @ 3:36 PM


Sorry, no comments!.

1.609 seconds. All rights reserved!