January 24, 2006

õepoeg

label: supergirl — CV @ 11:23 AM

Ma sain eile viiendat korda tädiks. Esimene poiss kellele tädiks sain. Vot siukesed lood.

UPDATE: Käisin seda pisikest ilmakodanikku siis vaatamas ka. Pisike ja pahur. Ja loomulikult vääksuv. Aga ikkagi armas : ) Külakostiks kohustuslikud lilleõied (seekord mänguasja moodi lilled), lapsesokid ja kosuvale emale mahla. Kuna õeraasule mu mahl ei meeldinud, siis pidin selle ise ära jooma, sest vastasel juhul lubati kraanikausist alla valada. Viiendat korda vanaemaks saanud emme oli aga rohkem ärevil kui noor ema. Nagu palatiuksest sisse sai, kukkus asjatama ja sebima.

Õde kartis sünnituseelselt kõige enam seda, et sünnitus keset ööd ja kodus hakkab, aga põnn teadis ise paremini. Valis ilmale tulemise ajaks viisakalt sellise hetke kui õde arsti ukse taga korralist kaalumist ootas. Tea mis põnnile nimeks ka saab? Minu arust on ta Oliveri nägu, aga mida see minu arvamus siin loeb.

3 impressions

  1. palju õnne!

    Impressed by Toomas — January 24, 2006 @ 11:43 AM

  2. Jõudu ja jaksu tädikohustuste täitmisel :) :p

    Impressed by eses — January 25, 2006 @ 9:23 PM

  3. Tore,et maailmas ka midagi head juhtub ja kusjuures oskab keegi sellest veel roomu tunda.

    Impressed by raul — January 28, 2006 @ 11:57 PM


Sorry, no comments!.

0.859 seconds. All rights reserved!