February 5, 2006

kohtumisi

label: supergirl — CV @ 7:03 PM

Neljapäeval käsisin kindlustuses. Elukindlustust uurimas. Nii telefonis kui ka vestlusel pidas kindlustusmaakler vajalikuks mulle kinnitada igatpidi, et hoolimata hobist (langevarjundus), on elukindlustuse õnnetusjuhtumi kindlustus täiesti tehtav ja pole probleemi. Ainult makse tuleb riskikoefitsendiga. Jäin pakkumist ootama. Reedel helistas kindlustusmaakler uuesti ja ütles, et saatsis pakkumise teele. Samas pidas ta vajalikuks mind informeerida, et kahjuks oli välja tulnud, et kui ma saan surma langevarjundusega seoses, siis kindlustus seda ei kata. Telefonis ajas ta veel mulle muudki soga, hästi keeruliselt, et ikka saab teha elukindlustust ja kõikidele muudele õnnetusjuhtumitele kindlustus kehtib jne. Nüüd ma sügan kukalt ja mõtlen, et mis pagana keerutamine see veel oli? Miks üldse viimasel ajal on kogu aeg selline keerutamine igal pool? Õelge otse, et eksisite ja asjad on natuke teisiti. Brrr.

Reedel käisin ühes majandustarkvara firmas. Nende kutsel. Juba algus oli ebameeldiv. Külma süldi käepigistus. Kas tõesti leidub veel mehi, kes sellist käepigistust omavad. See ajas kananaha ihule ja oli tõeliselt ebameeldiv. Lõpuks ei saanud ma enam aru, et milleks nad mu sinna kutsusid. Täeilik aja raiskamine. Lõpuks ma ei viitsinud talle vaikuses lolli näoga otsa vaadata, et millal ta rääkima hakkab. Lõppkokkuvõttes mina küsisin ja juhtisin kogu kohtumist. Enam ma selle ettevõttega tegemist ei taha teha. Nende saadetud pakkumise peale arvas mu raamatupidaja, et … (need sõnad ei kannata trükimusta).

Seega raiskasin lihtsalt aega. Mõlemas kohas.

1 impression

  1. mul oli hiljuti juhus mingilt naistegelaselt samasugune süldipigistus saada, öök. ilmselt oli mingi tähtsusetu tegelane sest ma isegi ei mäleta enam kes ta oli ja miks ta pidi kätt pakkuma:)

    Impressed by toomas — February 5, 2006 @ 8:21 PM


Sorry, no comments!.

0.486 seconds. All rights reserved!