February 24, 2006

Mac shop, London

label: supergirl — CV @ 5:14 PM

Helen, Vaike ja pisike Hanna kaifivad hetkel Londoni Regent Street Mac Shop’i t2iega. Muuseas, siin on tasuta internet. Oleks seda ette teadnud, siis oleks igasugu koodid kaasa v6tnud ja asjatanud. Ma loodan, et ma siia Mac Shop’i kogemata suuremat summat raha ei j2ta, sest ahvatlusi on LIIGA palju. Ahjaa, kalli-kalli ja tervisi k6igi meie kolme poolt.

2 impressions

  1. Aga Mac shopid you selle jaoks ongi, et seal raha kulutada ja reeglina on ju ka mõlemapoolne rahuldus garanteeritud :)

    Impressed by arutu — February 25, 2006 @ 2:25 AM

  2. Seekord jäi raha minu taskusse, sest mina olen peremees. Ääre pealt oleks teisiti läinud …

    Impressed by CV — February 27, 2006 @ 12:56 AM


Sorry, no comments!.

0.456 seconds. All rights reserved!