March 1, 2006

VAHVA!

label: supergirl — CV @ 1:14 PM

Vahva! See oli tõeliselt vahva. Naeratus püsib näol tänagi. Ahh, et millest ma räägin? Vastlapäevast loomulikult. Ma pole vist oma 10 aastat niimoodi lumes mütanud ja seda kaifinud. Lahe!

Orgunnisime irc #skydive rahvaga väikese happeningi. Isegi ull oli kohal! Lisaks sellele oli meil kohal kamp: sinisilm, duke, mina loomulikult, Vica koos kahe lapsega, Alvar ja paar naisterahvast kelle nimed ma taas ära unustasin. Tsoome olevat sisse maganud nagu pärast selgus.

Igatahes. Kohtusime õhtul 8 paiku Nõmmel ja võtsime suuna Vanakale. Assa raks! Lahtist lund rohkem kui oodata võis. Esimene sõit võttis silmad, suu ja nina totaalselt lumiseks. Esimese kahe meetri peal surusin silmad kinni ja lahti tegin nad alles siis kui turvaliselt kusagil all lumehanges maandusin ja näolt suurema lume kätte olin saanud. Yesh! Järgmised sõidud olin juba targem – kapuuts pähe, kahed kindad kätte ja pepukast hoidsin ka tugevamini kinni. Müttasime oma poolteist tundi seal Nõmmel lumes.

Hiljem istusime sinisilma juures. Jõime teed ja hõõgveini ning sõime hernesuppi ja vastlakukleid. Tõeliselt vastapäeva moodi vastlapäev oli. Järgmine aasta kordame?

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.505 seconds. All rights reserved!