March 4, 2006

sarjast tegemisi

label: supergirl — CV @ 8:16 PM

Täna hommikul teatas meie truu Elizabeth (ema poolt ristitud pesumasin), et:”Adjöö!”. Vot siukesed lood. Mis seal siis ikka. Seadsime sammud poodi ja ostsime uue. Nüüd lõpetasin äsja pesumasina paigaldamise ning uus Elizabeth (ema juba jõudis taas) peseb hommikul pooleli jäänud pesu. Vannitoas igasugu voolikuid ja muud san.tehnilist värki ühendades avastasin taas, et ei saa minust ühiskonnas üldkehtivate normide kohaselt asja. Vabalt tegelen igasugu elektri, san.tehnika ja muu paigaldamise ja parandamisega. Ärge mind ainult kööki süüa tegema saatke.

Ahjaa. Täna sai sulgpalli ka mängitud. Andsin Vicale teada, mis puust ma tehtud olen.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.401 seconds. All rights reserved!