March 11, 2006

üks korralik õppetund

label: supergirl — CV @ 7:00 PM

Ma sain eile korraliku õppetunni, mis moodi ei peaks tegema.

Ei tasu minna kell üheksa reede õhtul sulgpalli mängima kui oled nädal aega töödanud. Seda eriti olukorras kus reedesel päeval ununes veel söömine ka ära. Igatahes neljanda geimi ajal olid mustad laigud silme ees ja pea käis ringi. Hea, et päris kokku ei kukkunud.

Aga tunduvalt olullisem õppetund oli eile see, et tuleb oma sisetunnet ikkagi usaldada. Kui rätik jäi koju ja riietusruum tundub liiga külm, siis on mõttekas ikkagi koju dušši alla minna. Mina vaigistasin oma sisemise hääle maha, mis lõppes sellega, et öösel tõusis palavik 39,4 kraadi peale. Mul pole 10 aastat palavik üle 37,6 tõusnud! Igatahes on üsna jube olla.

Viimsi Spordihalli ma enam kunagi oma jalga ei tõsta. See ei ole lahe kui 30 minutiga saavutab keha kolme kraadi võrra kõrgema temperatuuri.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.602 seconds. All rights reserved!