March 27, 2006

sarjast sulgpall

label: supergirl — CV @ 10:33 PM

Kõigepealt siis sulgpallist. Damn. Igasugune õhtune mängimine igasugustes mõttetutes saalides tuleks ära lõpetada. Ma olen liiga mõjutatav. Sportlast ei saaks minust kunagi, sest närv ei peaks vastu. Kui ikka mingi asi segab, siis kaob igasugune keskendumine ära.

Nagu täna. Kõigepealt mängisime platsil kus osa platsi oli märg. Kõik muud platsid olid ju kinni. Lõpuks ma siis libastusin seal nii, et kogu ülejäänud mängu aja põlv valutas. Õnneks vabanes teine plats ja seal ei olnud märg. Hästi normaalne teenendus spordisaalis! Isegi ühtegi hoiatavat silti ei olnud üleval. Teine plats oli küll kuiv, aga see-eest oli seal vale võrk. Tegelikult häirib ikka küll kui sulgpallivõrgu asemel on mingi kalavõrk ilma alumise ääreta üle platsi tõmmatud. Silmad lähevad lihtsalt krilli selle peale lõpuks. Kas üks spordisaal on tõesti nii vaene, et ei jaksa endale korralikku võrku osta, mida üle platsi tõmmata? Ja siis need lambid. No pagan. Kus on küll selle inimese mõistus, kes paneb sulgpalliplatsi kohale päevavalguslambid ilma kateteta? Mis värk on?!? See inimene pole vist iialgi ühtegi mängu mänginud. Proovi vaadata otse üles lakke ja siis näha väga kiiresti lähenevat palli. Ega ikka ei näe küll.

Kas ma virisen liiga palju? Vaevalt. Ma lihtsalt tahaks selle raha eest, mis ma maksan, ka midagi saada. Lõppude lõpuks. See ei ole heategevus. Muuseas, spordiklubi, millest jutt on – on Tselluloosi. Veel üks sportimise koht kuhu ma Tallinnas just hea meelega oma jalga enam ei tõsta. Vahest harva võib, sest ma olen optimist ja loodan, et äkki muutub midagi siiski paremaks, aga noh, eks näis.

Ahjaa. Kogu selle virisemise juurde seda ka, et sai ju mängitud siiski tund aega. Sain tsoome käest ikkagi pähe, kuigi mäng oli üsna tasavägine. Peaks ikkagi selle projekti ära tegema, et tsoome platsile tirima mingil vabal päeval ja normaalsel platsil. Siis vaataks, mis puust ma tehtud olen. Tegelikult eks ikka sellest puust, mis pisiasjade peale närvi läheb, nagu juuresolevast jutust näha : P

1 impression

  1. njah, igatahes ma andsin ka leti taga olevale tütarlapsele teada, mis mulle ei meeldi ja lubati see “juhatajale” edasi öelda, aga millegipärast….

    Impressed by toomas — March 27, 2006 @ 11:56 PM


Sorry, no comments!.

0.662 seconds. All rights reserved!