April 3, 2006

maailmavallutusplaanid

label: supergirl — CV @ 1:35 PM

Mind ei pane enam üldse imestama, et miks läbi ajaloo leidub ikka ja jälle inimesi, kes tahavad maailma vallutada ja valitseda. Mul tekkis ka täna sama tunne. Tahan oma saart! Teeksin omad reeglid ja korraldaksin oma äranägemise järgi need asjad seal. Mulle ei meeldi see korraldus, mda ma praegu pean taluma.

Käisin just kindlustuses. 2 kuu pärast on mul load käes olnud juba 10 aastat. Mitte ühtegi minu süül toimunud liiklusõnnetust. Ja mis mu koefitsent on? Aga loomulikult 1,2! Põrgu. See turumajandus on haige asi vahest. Riik paneb kohustuse kindlustus sõlmida ja kindlustus leiab kõik viisid kuidas selle pealt võimalikult palju teenida. Turumajanduses normaalne, aga totaalselt ebaõiglane minu arvates. Ja valikut ka ei ole …

UPDATE: Olen jah egoist ja minu maailm keerleb minu ümber. Oma maailmaparandusperioodist mäletan ainult seda, et … Ja sellest ajast saadik ma ei jaksa, ei viitsi, ei taha enam süveneda ei poliitikasse ega muudesse üldistesse probleemidesse. Loomulikult on mul oma arvamus, aga siia ma seda ei kavatse kirjutada. Siin on minu maailm, mille keskpunkt olen mina.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.450 seconds. All rights reserved!