May 4, 2006

liblikad

label: supergirl — CV @ 12:14 AM

Igal kevadel ma ootan seda hetke, millal ma näen selle aasta esimest liblikat. Öeldakse, et suvi tuleb selline nagu esimene liblikas, keda sa näed. Võib olla on tobe seda uskuda, aga midagi minus tahab seda uskuda. Ikka tahaks ju teada, mida tulevik toob. Natukenegi mingisugust eelaimdust omada, et oleks, mida oodata. Nooremana ootasin alati kirjut liblikat, sest mulle meeldib seigelda ja mis saaks olla parem kui kirju liblika suvi. Viimased paar aastat olen ma hakanud hindama ka võimalust, et tuleb kollane liblikas ja kuldne suvi koos rahulikkuse ning õnnega.

Ja nüüd olen ma segaduses. Pühapäeval rulluiskudega sõites tuli minu vaatevälja selle suve esimene liblikas. Tegelikult oli neid kaks. Ühel ja samal hetkel märkasin ma korraga nii kollast kui ka kirjut liblikat, kes kõrvuti lendasid. Millne mu suvi siis tuleb? Kuldne? Kirju? Või hoopis kuldselt kirju?

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.904 seconds. All rights reserved!