May 9, 2006

inimene õpib kogu elu

label: supergirl — CV @ 4:22 PM

Naljakas juhtum minu elust. Vähemalt mulle teeb see nalja. Ma avastasin alles sellel kevadel, et ma ei oska kreemi kasutada. Nimelt arvasin ma särasilmselt, et kreemi vajutatakse tuubist hunnik naha peale ja siis aetakse laiali. Paar kuud tagasi GG‘d vaadates avastasin nipi naistemaailmas. Tegelikult tuleb kreemi natuke kätele panna, see peopesades laiali ajada ning alles siis see kehale-jalgadele-kätele määrida. Vot. Kreemituub on pärast seda oluliselt kiiremini vähenema hakanud, sest varem tundus kreemitamine vastiku ettevõtmisena ning nüüd käib siuh-säuh. Ärge küsige kuidas ma varem hakkama sain, ma ise ka ei tea.

1 impression

  1. Nät! Mina ka panen kreemi näole ja nühin siis laiali. Et mis neist _kätest_ kreemitada, kui nägu on vaja möksida, eks. Saingi targemaks jälle :D

    Impressed by Kiiska — May 10, 2006 @ 1:59 PM


Sorry, no comments!.

0.508 seconds. All rights reserved!