May 18, 2006

hirm

label: supergirl — CV @ 6:33 PM

Vaikus eetris, sest hirm on end sisse seadnud minu peakesesse. Igal õhtul näen enne magamajäämist õuduspilte erinevatest tõrgetest. Ja siis veel see ramp, mida ma eales näinud ei ole ja mina ning “peakad”. Uhh! Väga jube on olla. Las ma kogun ennast veel natuke. Ega ma saa lasta siis hirmul endast võitu saada. Nädalavahetusel läheb auto raudselt Pärnu. Paras seltskond ka juba autosse kogutud. Küll ma ennast homme õhtuks välja mõtlen.

UPDATE: Kohe peale postituse ülesse panemist tuli selline meeldivalt rahustav mail aatomikult, et reedel lendame Kuusikul vana hea AN2-ga. Ma olen nüüd natuke vähem hirmu täis : )

2 impressions

  1. meil pole kojujäämise vastu ka midagi.. kuidagi ei viitsi pakkida.. ja ilm ja bassus on raudselt külm

    eses at sada äda punkt ee

    Impressed by sinisilm — May 19, 2006 @ 5:05 PM

  2. Nomis? Kell 8 igatahes helistan.

    Impressed by CV — May 20, 2006 @ 4:04 AM


Sorry, no comments!.

0.540 seconds. All rights reserved!