May 21, 2006

ekslemisi

label: supergirl — CV @ 3:10 PM

Nädalavahetuse jooksul sai oi-kui-palju kilomeetreid maha kihutatud. Kõigepealt laupäeval siis Jõgeva-Tallinn-Jõgeva, siis Tallinn-Pärnu, siis … khm … ega ma ise ka täpselt ei tea, mis sikk-sakke me tegime … igatahes tuli sellest midagi stiilis Pärnu-Tori-Viljandi-Tartu. Pühapäev kujunes tunduvalt lühemaks ja lihtsamaks. Ainult Tartu-Rõngu-Tõrva-Pärnu ning Pärnu-Tallinn. Vahepeale mahtus üks lennuilma ootamine, veekeskuse külastus, õhtusöök a’la arutu Tartus, tädi külastus, lahedaid lobisemisi, ilusaid vaateid ning hästi palju teisi meeldivaid inimesi. Hanna oli illikukupai nagu alati.

1 impression

  1. ta kusjuures tegi öösel häält küll, a sa lihtsalt ei kuulnud :)

    Impressed by sinisilm — May 21, 2006 @ 3:25 PM


Sorry, no comments!.

0.445 seconds. All rights reserved!