May 26, 2006

friik

label: supergirl — CV @ 2:01 AM

Ma avastasin täna, et ma olen täielik friik.

Kadri küsis täna mu käest midagi, millest tulenevalt tõmbasin õhtul ühe oma arhiivikastidest lahti. Ma polnud sinna üsna pikka aega vaadanud. Täna siis vaatasin ning jõudsin järeldusele, et ma olen täielik friik. Kõik konspektid, õppe- ja täienduskoolituste materjalid korralikult indekseeritud ja kaustadesse säilitatud. Alates keskkoolist. Isegi kõik ülikoolis eksamiteks valmistumisel koostatud lühikonspektid ning spikridki hoolikalt talletatud. Värvilised, selged, tabelitega. Kas saaks olla friikilikum?

5 impressions

 1. Kindlasti! Näiteks kui need kõik oleksid roosa lillelise paberi peal ja kaustade peal oleks sisule vastavad kaunistused peal???

  Impressed by Kiiska — May 26, 2006 @ 8:22 AM

 2. Nojah. Roosa värv ei ole õnneks mu lemmikute hulka kuulunud. Samas … Kaunistused ongi peal.

  Impressed by CV — May 26, 2006 @ 9:38 AM

 3. Aga lilleline või siis selline… noh tead küll.. Omal jaal olid need ‘udupiltidega’ paberid väga vinged asjad ;)

  Impressed by Kiiska — May 26, 2006 @ 1:43 PM

 4. no aga mida ilma selliste friikideta teha? ludrid jääksid täitsa jänni ;)

  Impressed by Kadri — May 27, 2006 @ 7:56 PM

 5. No Sina Kadri ei ole päris kindlasti ludri.

  Impressed by CV — May 28, 2006 @ 9:56 PM


Sorry, no comments!.

0.487 seconds. All rights reserved!