June 5, 2006

sarjast pettumusi

label: supergirl — CV @ 4:19 PM

Tekkis tahtmine kinno minna “Da Vinci koodi” vaatama. Kuna mul tavapäraselt tavaks raamatute põhjal vändatud filmidega kõigepealt raamat läbi lugeda, siis võtsingi eile raamaturiiulist Dan Brown’i “The Da Vinci Code” pealkirja kandva raamatu ja lugesin läbi. Pettusin. Tõsiselt pettusin. Mu ootused ei olnud väga kõrged, aga sellest hoolimata pettusin. Üks igavamaid raamatuid, mida ma olen lugenud. Lihtsalt igav. Ainult oma põikpäisusest tulenevalt lugesin raamatu lõpuni. Iga pööre oli etteaimatav, iga vastus 10-20 lehekülge enne lahendust teada … simply boring and lame and cheesy … klišeedest kubisev. Ma olen pettunud.

UPDATE: Ahjaa. Ja kinno ma ei lähe. Selles raamatus ei ole materjali, millest saaks filmi, mida nautides vaadata.

3 impressions

  1. Jajjah…sul on positsiooni öelda, et sa kinno ei lähe kui sul kino kodus on (irvitab)

    Impressed by arutu — June 5, 2006 @ 4:34 PM

  2. No kuule! Mul pole kunagi kahju olnud HÄID filme kinopileti ostmisega toetada. Samas ei pane massipsühhoos mind küll kinopiletit ostma.

    Impressed by CV — June 5, 2006 @ 4:37 PM

  3. Ma voin sulle kinopileteid hakata müüma…

    Impressed by arutu — June 5, 2006 @ 4:38 PM


Sorry, no comments!.

0.373 seconds. All rights reserved!