June 6, 2006

sarjast tegemisi

label: supergirl — CV @ 10:40 AM

Fotokaobjektiivi ette pole ma aastaid enam sattunud. Eile otsustas arutu seda viga parandada ning tegi minuga kiire fotosessiooni. Tulemused loodan varsti üles riputada. Pildid tunduvad väga võõrad, sest ma pole harjunud end sellisena nägema.

Eile sai Jahus pakitud. Niuts! Mina ei saa aru, mis kana sellel ullu varjul minuga kitkuda on. Iga kord kui ma olen ta rohkem kui kaheks nädalaks hooletusse jätnud, siis ta end kätte ei anna (loe: esimese korraga korralikult kotti ei roni). Ja tuukri tibu sai ka nuusutada. Muu hulgas tuli välja, et mitte mingil tingimusel ei tohi tibu kohta kasutada sõna kalts. Äärmisel juhul võib mokaotsast taskurätik öelda kui tuuker ei kuule, sest tuuker on suur ja tugev (ohtlik ka). Velo sai ka teise korra peale kenasti kotti, aga pakkimine jäi ikkagi poolikuks, sest … mingil imelikul põhjusel panevad kõik varjuomanikud oma varju tropid hoopis teistpidi jooksma kui mina ning mul jääb alati üks kumm puudu, sest loomulikult asub see teisel poolel. See-eest on nüüd paar huvitavat nõksu selged pisikese varju pakkimiseks, mida võiks natuke seedida ja siis praktikas harjutada.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.852 seconds. All rights reserved!