June 8, 2006

sarjast tegemisi

label: supergirl — CV @ 12:37 AM

Sai täna kotti. Kõik esimese korraga:
* 103-ne Velocity 3 korda
* 83-ne Spectre 1 kord
UPDATE: Valesti mäletasin. 97-ne oli ikka see Spectre
* 170-ne Spectre 1 kord
* 190-ne Sabre 1 kord
* Manta (Vector 3) 1 kord
Täitsa tegus õhtu. Lõpp ainult läks käest ära.

Aga täna just enne Jahusse minekut … Mu auto oli kinni pargitud. Ilus kena ja suur Nissani Jeep. Läksin siis maja peale otsima, et kes see on. Leidsin lõpuks viimasest kontorist, mille uksele koputasin, ka auto meesterahvast omaniku. Järgnes dialoog:
Mina (rahulikult): “Palun parkige ümber. Ma ei pääse välja.”
Tema: “Seal on ruumi küll.”
Mina (endiselt rahulikult ja konkreetselt): “Ega ikka ei ole küll kui ma just oma velgedest trepi otsa ilma ei taha jääda. Palun parkige ümber.”
Tema: “Ei ole nüüd vaja sellise pisiasja pärast karjuda.”
Selle peale olin ma üks suur küsimärk. WTF?!? Ma ei olnud kordagi häältki tõstnud, kuigi mul oli kiire ning ma olin kogu maja juba läbi jooksnud. Viisakalt (kuigi konkreetselt) palusin, et ta auto ümber pargiks. Kas ma oleks pidanud sinna juurde naeratama ja õnnelik olema, et ta on selline ajukääbik ning teisi autosid kinni pargib? Äkki peaks järgmine kord sellisel autol külje maha sõitma ning siis blondiinina siniseid silmi tegema?

2 impressions

 1. Tead.
  1. kui naine räägib normaalse häälega ja ei naerata sealjuures, defineerib umbes 89% meestest seda ‘karjumiseks’.
  2. ALATI on kasu blondiini moodi käitumisest. Ehk siis “Kuule, sinu auto seisab seal parklas vä?? Ma vaatasin, et sel on esiklaas jummala puruks löödud! Mina vist kogemata lõin heebliga” Ja vaata kuidas mehepojal on pikad jalad ;)
  3. ALATI on kasu sellest, et (sobivalt kõva plekiga masina olemasolu korral) lihtsalt sõna lausumata ära rihtida igasugu ajukääbikute masinad. Teinekord teavad, kelel kõrvale võib parkida ja kelle kõrvale mitte ;)

  Kiiska, lihtsalt õel :p

  Impressed by Kiiska — June 8, 2006 @ 9:21 AM

 2. spectre siiski 97ruutjalga, aga väga kõva ikka:)

  Impressed by toomas — June 9, 2006 @ 12:29 AM


Sorry, no comments!.

0.577 seconds. All rights reserved!