June 15, 2006

sellest ei saa jätta kirjutamata

label: supergirl — CV @ 12:29 AM

Lahe! Täna ma tõepoolest lendasin. Eile katsetatud asi andis õige suuna kätte. Seni tundsin ma end õhus natukene ebakindlana. Ei olnud nagu kindel kuidas asi käib ning iga liigutus vajas ette mõtlemist ja planeerimist. Ebamugav oli lennata kõht all ja jalad ning käed kusagil selja taga. Eile sai siis proovitud mantise asendit võtta. Wow! Juba eile tundus mugav, kuigi ma midagi nagu eriti ei jõudnud isegi teha. Täna võtsin kohe peale exitit koos käte ette toomisega mantise ning tundsin, et ma olen leidnud oma elemendi. Fantast tunne, fantast kontroll. Mitte õhk ei kontrolli mind, vaid mina teda. Piisas ainult mõttest, et mul oleks vaja nii 30 kraadi paremale pöörata, kui ma juba end õigesse suunda suutsin keerata. Loomulikult tahab asi õppimist ja harjutamist ja õppimist ja harjutamist, aga peamine on see, et ma ise tunnen, et nii on hea ja nii on õige. Täna ei kukkunud ma alla ka, sest tuuker oli nii lahke ja seletas mulle veel põhitõdesid üle enne kui lennukisse ronisin. Jesh! Mega hea tunne on praegu, sest täna tundsin ma arengut. Täiesti omas elemendis.

Träkkimise harjutamine oli ka täna lahe. Ei oska veel hinnata õigesti seda asja, aga üsna kaugele põrutasin minema küll. Oleks tahtnud ka teises suunas põrutada, aga tuule pärast ei olnud mõtet riskida. Homme jätkame sellega. Asi ikka ebakindel ja natuke kõikuv. Alguse asi noh. Samas olen ise rahul, sest altikas paistis kenasti kätte träkkimist katkestamata (kuigi selle altikavaatamise peale läks suund sujuvalt nati vasakule korraks) ja rokkima ka ei läinud. Harjutamine teeb meistriks ning seega homme jätkame sellega.

Ohjahh, aga tuul oli täna tugev. Sai mõnuga selg ees teise lennuvälja otsa purjetada. Hoolimata selg ees maandumisest üsna kaugel, oli tuuker taas kena inimene ning nägi ära, et täitsa kena maandumine oli ning andis loa väiksema varju peale liikuda. Jesh! Homme jätkame uute asjadega.

1 impression

  1. … ja avastamisrõõmu jätkub kauemaks:) See on üks mõnusamaid rõõme, kui leiad et asjad hakkavad välja tulema ja asetuvad kenasti omadele kohtadele:)

    Impressed by toomas — June 15, 2006 @ 8:55 AM


Sorry, no comments!.

1.502 seconds. All rights reserved!