June 22, 2006

lein

label: supergirl — CV @ 11:30 AM

Iga kord kui ma räägin isast, siis tulevad ikka veel pisarad silma. Kontrollimatult ja tahtmatult. Kas see lein kunagi ka möödub või jääbki mu saatjaks? Miks ma ei suuda isa surmaga leppida? Ometi on sellest ju aastaid juba …

1 impression

  1. Ära muretse. Kui ta oli südamega inimene, kellele ka sina korda läksid, siis ta jääbki sind saatma. Selles ei ole midagi halba, pigem võib ta kohalolek sind vahetevahel õigetele (selles mõttes, et hiljem saad sellest “õigsusest” aru) radadele suunata või midagi tehes tõestad seda nii enesele kui talle.
    Vähemalt minul on see niimoodi, olen selle tundega leppinud. Minu jaoks on ta ikka veel olemas, kui mitte päriselt, siis nõuandjana alati.

    Impressed by zzz — June 27, 2006 @ 10:27 AM


Sorry, no comments!.

0.565 seconds. All rights reserved!