June 30, 2006

kobamisi katsetused

label: supergirl — CV @ 6:25 PM

See blogi on mul nüüd olnud sünnipäevast saati – nii 8 kuud ja paar päeva peale. Kirjutamine on pannud mind otsima iseenda piire, et mida ma julgen ja tahan väljendada. Kobamisi katsetan läbi erinevaid variante. Selle lühikese aja jooksul on selle blogi pärast juba mitu “sõda” maha peetud. Ja ometi ma enda arvates kirjutan nii ümmargust ja arusaamatut juttu kui üldse võimalik. Vahest loen oma varasemaid postitusi ja mõni neist tundub võõra inimese kirjutatuna. No ei ole minu väljendusviis! On küll minu elu ja mõtted, aga ikkagi mitte “päris-mina-iselikult”. Julguse puudus või liiga reaalsed tagajärjed?

2 impressions

  1. miks on eesmärgiks kirjutada võimalikult ümmargust ja arusaamatut juttu?

    Impressed by marta — July 2, 2006 @ 3:25 PM

  2. mh. tean küll mis tunne see on. ja me oleme sellest rääkinud ka. vahel tahaks olla anonüümsem. sest kui liiga palju reaal-inimesi loeb..

    Impressed by PilleRiin — July 2, 2006 @ 9:21 PM


Sorry, no comments!.

0.620 seconds. All rights reserved!