June 30, 2006

teise külje pealt

label: supergirl — CV @ 1:39 PM

Mõned naised virisevad vahest, et neil on raske jne ja kui Sa midagi ütled, siis nähvatakse Sulle, et “Mida Sina ka tead?! Sul ei ole ju lapsi!”. Istume korraks teise mätta otsa ja mõtleme sellele, et mõni naine ei saagi lapsi ja see ei ole mitte tema süü. Kas teie teate, mis tunne see veel oleks? Elada teadmisega, et ei saa lapsi? Ja siis seletatakse kui teistmoodi kõik on laste pärast. Kas need seletajad vahest ennast teise külje peale ka sätivad? Igaühel oma raskused ja mured ning need ei ole võrreldavad.

Ja asja moraal: igal asjal on mitu külge ja elu ei ole kunagi must-valge.

3 impressions

 1. elu lapsega-lastega või ilma on tegelikult võrreldamatud. neid ei saa niimoodi kõrvuti panna ja hinnata nagu ühesuguseid. kumbki pole parem ega halvem, need on lihtsalt totaalselt erinevad ja mõlemis on omad raskused.

  Impressed by PilleRiin — July 2, 2006 @ 9:23 PM

 2. Elu ilma lastetta ja koos lastega…. See võrdlus on nagu see, et kuidas sulle meeldib Tallinnast Tartu sõita – kiiresti ja ebamugavalt või mugavalt aga väga aegamööda…. Sõidame motika või jalgrattaga poodi…

  Lasteta elusl oli palju tahke, mis mulle minu praegusest elust rohkem meeldisid, aga need ei kaalu neid ebameeldivamaid tahke üles, mille pärast mulle MEELDIB lapsevanem olla ;)

  Impressed by Kiiska — July 10, 2006 @ 3:17 PM

 3. Möh?!? Keegi kommenteerijatest kirjutise tuumale ka pihta sai?

  Impressed by CV — July 10, 2006 @ 8:39 PM


Sorry, no comments!.

0.520 seconds. All rights reserved!