July 14, 2006

öine jalutuskäik

label: supergirl — CV @ 3:14 AM

Mulle meeldib öösiti jalutada. Juuli on pooleldi läbi ning august ei ole enam kaugel. Augustis algavad minu lemmikööd. Juba praegu on tunda õhus sama hõngu, mis augustis. Sumedad suveööd … Kunagi võisin ma tundide viisi öösiti hulkuda mööda linna koos koeraga. Eelmisel aastal need jalutuskäigud muutusid. Koer jäi vanaks ja ei jaksanud enam ning mina avastasin enda jaoks rulluisud. Nüüd ma siis käingi oma öiseid jalutuskäike “jalutamas” rulluiskudel. Tänagi sai arutuga käsikäes paar tundi mööda Kakumäe erinevaid radu mõnuga kruiisida. Ei ole liiga palav, külm ka ei ole. Täpselt paras.

Kas te teadsite, et Vabaõhumuuseumi territooriumil elavad põdrad? Ma ka enne ei teadnud, aga kaks põdravasikat tulid meid aia juurde tervitama kui sealt möödumas olime. Kusagil metsas huikas oma tüütuid huikeid kakupoja. Kuutõus ja merekohin. Kodu poole tulles hakkas ka taevas heledamaid triipe näitama. Täielik puhkus ja kvaliteetaeg peale väsitavat tööpäeva.

2 impressions

  1. Põdrad on nagu anorexia all kannatavad hobused – muidu täitsa hobuse moodi aga hirmus kõhnad. Mina neid varem nii lähedalt küll pole näinud aga ju ma pole ka piisavalt suuri kiirusi autoga metsavahel arendanud, et mõnda kinni püüda.

    Rullidel promeneerimine on kahtlemata lahe tegevus.

    Impressed by arutu — July 14, 2006 @ 11:28 AM

  2. mulle ka öine linn meeldib, aga võimalust sellesse minna on vähemaks jäänud. ei saa päris iga hetk välja tormata.

    Impressed by PilleRiin — July 15, 2006 @ 10:35 AM


Sorry, no comments!.

0.342 seconds. All rights reserved!