July 24, 2006

sarjast tegemisi

label: supergirl — CV @ 12:48 AM

Soomest tagasi ja tegus nädalavahetus selja taga.

Igatahes Soomes läks üle ootuste hästi. Nuriseda ei saa. Reedel sai isegi natuke tööd tehtud peale laevalt tulekut, kuigi reisi- ja koosolekuteväsimus tahtis maha murda. Soov oleks veel reede õhtul olnud ka taevasse saada, aga kahjuks jäi reedel see lõbu ära.

Laupäeva võib juba üle pika aja hüppepäevaks nimetada! Kokku tehti vist 6-7 tõusu. Ise sain kirja 3 tõusu ning lisaks enda kama pakkimisele sai ka 2 õpilaskama kotti lükatud. Perekonda lisandus veel üks langevarjur. Õetütar hüppas lõpuks vabatahtlikult täiesti töökorras lennukist välja. Natuke nalja sai temaga ka. Peale tema teist hüpet sain kõne – 2 probleemi, parem sõida mulle järele. No mis seal ikka. Kuna tsoome oli oma autovõtmed kusagile ära peitnud, siis sai manifesti autot laenatud (õppetund – kui võtad manifesti auto, siis jäta manifesti telefon manifesti kätte) ning kohale jõudes ootas mind üsna naljakas vaatepilt. Seisis üks õnnetu langevarjur kuuse ees, teisel pool kuuske oli maas vari ning kahelt poolt läksid tropid. Kuna kuusk oli üsna kõrge, siis tuli mõni pikem noormees abiks kutsuda enne kui me õnnetu tütarlapse koos varjuga saime tagasi transportida. Hästi pargitud peaks ütlema – varjur terve ja vari ka terve. Taevas sai asju proovitud ning mõned uued ideedki olemas, mida lähitulevikus harjutada,

Pühapäevane päev möödus hoopis teistmoodi kõrgustes. Õeraas teeb suuremaid ümberehitustöid ning seega sai nõu ja jõuga taas katuseehitusel abiks olla. Peaks mainima, et kõrgusekartus ei ole ikka veel kusagile kadunud. Üsna korralikku jalgade värinat sai paar korda tunda. Ega ta vist kusagile kaogi. Eriti kui tuleb nagu ämblikmees mööda mingisugust pinda koos äärekivi ja akutrelliga ronida. Praegu on selline meeldiv väsimus see-eest kontides, mis tuleb peale värskes õhus veedetud nädalavahetust, kust ei puudu füüsiline pingutus.

Eelmine nädal oli naljakas. Ootamatu ja üllatuslik. Võtab vaikselt muigama kui tagasi mõtlen. Ajarännaku moodi kogemus. Mõnele inimesele tahaks öelda – “get a life!”, aga noh, pole minu mure.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.503 seconds. All rights reserved!