August 10, 2006

sarjast positiivseid emotsioone

label: supergirl — CV @ 9:57 AM

hüppelt tulles

Ma olen ikka veel üdini üks positiivne emotsioon. Eile hilisõhtul 3 hüpet. Viimane oli vaimustav. Otse ees tuledesäras Paide, natuke paremal päikeseloojangust punakasroosakas värvunud taevapiir ning vasakul läbi vine tõusev tulipunane kuu. See ei olnud enam sunset-load, see oli moonrise-load.

Ma olen õnnelik inimene. Ma võin langevarjuga hüpata.

3 impressions

  1. mind näiteks see hüppamise pool väga ei morjenda, küll aga on lendamise osakond mõnus, nii oma keha kui varjuga;)

    Impressed by toomas — August 10, 2006 @ 2:28 PM

  2. Ahh, ära targuta. Osta endale wingsuit ja siis tule lendamisest rääkima . P

    Impressed by CV — August 10, 2006 @ 2:35 PM

  3. häh, siis lendab ju suit:P

    Impressed by toomas — August 11, 2006 @ 4:37 PM


Sorry, no comments!.

0.681 seconds. All rights reserved!