September 11, 2006

sarjast hommikud

label: supergirl — CV @ 1:52 PM

Ärkan. Äratuskell heliseb. Mis kellaks ma ta paningi? Aaa … kell peaks olema 06:45 umbes. Arutu tõusis vist. Ma vist uinusin vahepeal. Vean ühe silma lahti. “Palju kell on?” – Arutu vaatab telefoni ja teatab, et kell on 7. Ma ei taha ärgata. Üldse ei taha veel. Milleks ma mõtlesin välja selle, et ma tahan varem ärkama hakata? Tirin arutu tagasi voodisse ja sulen uuesti silmad. 5 minutit hiljem tajun, et midagi on valesti. Haaran telefoni, vaatan kella. KRT!!! Kell on juba 8 läbi ja ma lubasin palju asju hommikul ära teha. Damn! Madalstart.

Arutu oli lihtsalt oma telefoni Amsterdami aega unustanud …

2 impressions

  1. Kas mingit varianti on kuidas seda “hommikute” sarja tervet tiraazi ära osta? :)))))

    Impressed by arutu — September 11, 2006 @ 9:43 PM

  2. Jah, palun väga. Sisesta otsingusse “sarjast hommikud” ja palun väga. Kulu on väljaprintimise kulu ja väike autoritasu, mille palun mulle otse natuuras maksta.

    Impressed by CV — September 11, 2006 @ 10:59 PM


Sorry, no comments!.

0.559 seconds. All rights reserved!