September 15, 2006

sarjast hommikud

label: supergirl — CV @ 10:29 AM

And here we go again.

Täna hommikul suutsin silmad lahti teha 06:45. Äratuskell oli juba kella 06:00 saadik mulle midagi selgeks teha üritanud, aga tunnistan ausalt, et ma unise peaga ei taibanud, et mida täpselt. Nooh. Ajasin end püsti ja võtsin suuna vannitoa poole, et ehk äratab hommikune külm dush mu unes viibiva mõistuse. Poole tee peal jäi mulle silma trennikott. Hmm. Häguselt hakkas peas aimuma mingi plaan. OOT KRT! Täna on ju reede ja mul on kell 08:00 sulgpall!!!

Hea, et niigi läks ja meelde tuli.

Aga mäng olliga ise oli mõnus. Mulle meeldib temaga mängida. Muhe olemine ning naerurõkatusi on kogu saal terve selle tunni täis.

1 impression

  1. Tere hommikus

    Kulm dush on hyväks meil kaikil sillon tällön!

    Impressed by Jouni — September 15, 2006 @ 2:04 PM


Sorry, no comments!.

0.384 seconds. All rights reserved!