September 19, 2006

sarjast tõdemusi

label: life is a dream — CV @ 11:24 PM

Kunagi oli mu üheks lemmikväljendiks “Думать надо, а не прыгать”. Ja siis avastad ühel hetkel imestusega, milliseid korrektuure elu teeb.

1 impression

  1. Kallike – vaata hyppamise ajal on ka võimalik mõelda – rääkides multifunktsionaalsusest. Kuigi jah eks kõik siin elus on ühes suures korduvuses, inimesed sünnivad ja surevad, saavad tuttavaks ja lähevad lahku, mõned teevad seda kohe mitu korda järjest ja mõned hüppavad mitu korda järjest – järelikult neile meeldib see. Me peamegi tegema seda, mis meile meeldib ja kui me kõiges arvestaksime (mõtleksime) mis teistele meeldib siis meist tuleks puudu aga meid on ju ainult üks ja puudu ei saa midagi jööda sest sellejaoks peaks meid üle olema. Tee ikka seda mida tegema pead ja mina sinna kuhu süda kutsub. Nii on kõige parem elada.

    Impressed by arutu — September 20, 2006 @ 2:33 PM


Sorry, no comments!.

0.416 seconds. All rights reserved!