September 26, 2006

sarjast taevaseid tegemisi

label: life is a dream — CV @ 11:23 AM

Ja taas sai nädalvahetusel nauditud hoopis teist maailma. Lendasime. Kokku tegin 8 tõusu. Sai proovitud istuda … Mnjaa! Laupäevaõhtune üritus oli tunduvalt parem pühapäevahommikusest. Laupäeval sai ikka istutud ka, aga pühapäeval oli selline spin sees, et pea hakkas ringi käima. Ma lihtsalt ei oska oma kätega midagi peale hakata. Täiesti võimatu! Milleks neid küll vaja on? Kipuvad kogu aeg kusagile ette ronima, mille tagajärjel maandun sellili nagu niuhti. Mitte, et mulle sellili lennata ei meeldiks, aga kui eesmärgiks oli istumine, siis tahaks ikka horisonti näha.

Viimased kaks hüpet olid SUPER! Tegime MRI-ga kaks 2-way’d. KAIF!!! Ringiga hüppamine on minu jaoks nagu narkootikum. Tahaks veel ja veel ja veel. Ise ka ei oska seletada, et millest see tuleneb. Temaga tulevad asjad lihtsalt välja ning meeleolu on ka lõbus. Peale iseenda on ta ainus inimene, keda ma olen näinud vabalangemises naeru lagistamas. Kui inimene, kellega hüppad, kaifib hüpet, siis see mitmekordistab minu feelingut. Ja Ringiga on see alati nii. Vaatad talle korra vabalangemises otsa ja tunned, et midagi paremat ei oska tahtagi.

Aga õhtul oli lõke ja tähistaevas ja mõtted ja … Magama minnes seisatasin korraks, et nautida hingematvalt kaunist vaadet. Udune lennuväli kuuvalguses ja taevalaotus selle üle. Elu on ilus!

1 impression

 1. Lenda Juri Gagarin…lenda!
  lenda Vaike Õiglane…lenda!
  tule elavana tagasi!

  Onju,elu ei ole alati s…tt!
  Ja see ongi tore…nagu seegi,et oled ka Sina siin tatsamas!

  Impressed by Doktor — September 28, 2006 @ 9:26 AM


Sorry, no comments!.

0.346 seconds. All rights reserved!