September 28, 2006

omand

label: life is a dream — CV @ 10:38 PM

Inimene ei ole kellegi teise inimese omand. Ei ole. Ja ei saagi olema. Seda ka armastuses ning sõpruses ning perekonnas. Hoolida ei tähenda ahistada. Minu vabaduseihalus on mind viinud nii mõnegi, kõrvaltvaataja jaoks mõttetu, mässuni elus. Ma olen, kes ma olen. Ärge kontrollige mind, ärge olge kogu aeg mu kõrval, ärge … Ma vajan oma hingamisruumi.

Ja sellistel hetkedel on hea kuulda kui inimene, kellele sa kartsid midagi öelda, ütleb lihtsalt:”Armastada, tähendab anda vabaks.”. Ikka veel …

Ja nii sünnivadki asendamatud sõbrad, kellega julged olla sina ise. Kellega julged jagada kõike. Läbi aastate. Aitähh Sulle, et oled olemas!!!

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.478 seconds. All rights reserved!