October 10, 2006

imago

label: life is a dream — CV @ 8:01 PM

Täna sai üle väga pika aja juuksuris käidud. See sügis ma punasena ei leegitse. Arutasime asja meisterjuuksur Jan’ga ja igasugu vahvaid ideid tekkis. Juuksed on täpselt nii pikaks kasvanud, et nendega võiks midagi peale hakata. Kõikusin siin kaks nädalat otsuse vahel, et äkki peaks endale ikkagi poisipea uuesti lõikama, sest pikad juuksed on täielik rist ja viletsus, aga hetkel veel on juuste pikkus endine. Poisipea jätame kevadeks ning vahepeal teeme siis kõik täna pähe turgatanud hullud ideed teoks alates keemilistest lokkidest ja lõpetades “omapäraste” värvidega.

1 impression

  1. Lokkide JA värvi koosmõju kohta ütles minu ‘ihujuuksur’ napilt, et ‘teil niigi õrnad ja õhukesed juuksed – rikute nad päris ära’. Ja kolleegi saabuva tähtpäeva tõttu ma huvitavaid värvilahendusi kauplema ei tikkunudki. Kuigi hing ihaldab midagi erilist…. kevadeks ntx.

    Impressed by Kiiska — October 12, 2006 @ 1:00 PM


Sorry, no comments!.

0.405 seconds. All rights reserved!