October 21, 2006

sarjast inimesi

label: life is a dream — CV @ 2:21 PM

Parasiil.

Minu jaoks inimene, kes oskab ja viitsib oma hallollust kasutada. Jah, vahest ei ole ma tema arvamustega nõus ja tema nägemus võib vahest risti vastupidine olla minu omale, aga sellegi poolest mulle meeldib, et ta omab oma arvamust, viitsib mõelda suurema pildi peale ning tal on julgust oma arvamus välja öelda. Ta ei ole õel ning ei muutu tigedaks kui teisel inimesel on erinev arvamus. Ma ei salli inimesi, kes automaatselt hakkavad vaenutsema nendega eriarvamusel olevate inimestega, austamata võimalust erinevusteks. Temasuguseid inimesi võiks maailmas rohkem olla. Väljakujunenud isiksus, mõtlemisvõimeline, julge ja laia silmaringiga. Teistsugused inimesed tekitavad minus hirmu, sest ma ei tea kunagi, mida neist oodata.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.360 seconds. All rights reserved!