October 30, 2006

põrkepall

label: life is a dream — CV @ 12:31 PM

Ema ostis lapselapsele kingituse, mida mulle reede õhtul uhkusega esitles. Kena pall selline, läbipaistev ja igasugu värvilised vidinad sees. Põrkepall.

Ma hakkasin südamest naerma, kui ema mulle seda uhkusega näitas. Kohe tuli meelde kuidas meil lapsepõlves olid igasugused põrkepallid keelatud, keelatud, keelatud! Isegi tennisepall oli keelatud asjade nimekirjas. Pühapäeval naersime südamest juba koos õe ja vennaga seda, sest ka neile tuli esimese asjana meelde, kuidas ema võitles kummist põrkepallide vastu. Muig! Ja nüüd kingib ise lapselapsele sellise. No anname talle andeks, ta ei saanud inglise keelest aru ja tootel puudus eestikeelne etikett. Sellest hoolimata naljakas. Mis siis, et kogemata.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.381 seconds. All rights reserved!