October 31, 2006

vesi ja leib

label: life is a dream — CV @ 5:56 PM

Eile õhtul voodis väherdes tulid ootamatult meelde ööd vee ja leivaga. Kui und ei tulnud. Siis kui isa veel elas. Siis olid need unetud ööd teistsugused. Siis sai vaikselt voodist tõustud ja köögist taskulamp võetud. Tasahilju vanemate tuppa hiilitud ning taskulambi valgel raamaturiiulist mõni suvaline raamat haaratud. Edasi tuli köök, kus end oma lemmikkohal kerra tõmbasin, varbad radiaatori ribide vahele pistetult. Raamatu kõrvale käis alati klaas vett ning kõige kuivanum leivakonts, mis oli võimalik leida. Nii ma siis istusin kunagi hommikutundideni. Raamatu, vee ja leivaga. Eile öösel tundsin ma sellisest olemisest valusalt puudust. Seniajani seostub leib ja vesi mulle ainult raamatutega.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

1.601 seconds. All rights reserved!