November 14, 2006

sarjast hommikud

label: life is a dream — CV @ 12:39 PM

Järjekordne unetu öö seljataga. Ma arvan, et see oli hommikul kella 5-6 vahel kui ma lõpuks uinusin. Väga imelikud mõtted olid peas. Keerlesid ja keerlesid. Sellised väga ootamatud mõtted 10 aasta tagusest ajast. Ma peaks nad siia kirja panema ja üldse peaks Andrele helistama. Midagi jäi kummitama.

Hetk tagasi pidi süda seisma jääma. Niimoodi ei tohi inimesi ehmatada ja lihtsalt ekraanile ilmuda.

Ma olen vastik peale sellist magamata ööd. Ma hammustan inimesi. Unise peaga kaob igasugune diplomaatia ning ütlen täpselt seda, mis hetkel mõttes. Peale 15 minuti möödumist ja ärganuna hakkab pärale jõudma, et see oli kohatu ning tegelikult ma ei mõtle üldse nii. Ma olen hommikuti vastik. Anna mulle andeks arutu.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.383 seconds. All rights reserved!