November 19, 2006

tähelepanuavaldused

label: life is a dream — CV @ 2:37 PM

Peale eilse posti kirjutamist jäin mõtlema, et kummad mulle tegelikult rohkem meeldivad – üllatused või tähelepanuavaldused. Viimased siiski. Nad on ka omamoodi üllatused, aga nad on paremad ning ei muutu kunagi ebameeldivateks. Tähelepanuavalduste all pean silmas kõiki pisiasju, mis näitavad hoolimist. Alates sellest, et kui tulla mulle autoga järele külmal hommikul, siis on kõrvalistuja istmesoendus juba sisse lülitatud, et mul oleks soe, ning lõpetades voodisse toodud hommikukohviga. Ma olen üsna ära hellitatud tähelepanuavaldustega ja ma vahest lausa nördin kui neid ei ole. Pisikesed asjad, aga minu jaoks nii tähtsad.

1 impression

  1. ma olen hetkel juba peaegu ära harjunud, et neid pole – ja nüüd pean nendega uuesti ära harjuma ;)

    Impressed by pilleriin — November 19, 2006 @ 8:08 PM


Sorry, no comments!.

0.498 seconds. All rights reserved!