November 20, 2006

kummitavad mõtted

label: life is a dream — CV @ 9:24 PM

Kaks ja pool nädalat tagasi jäi vestlusest McDonnell’ga mind kummitama tema küsimus:”Mis Sa selle uhkusega peale hakkad?”. Ma ei ole sellele pidevalt mõelnud, kuid aeg-ajalt kerkib ta taas pinnale. Mida on inimesel uhkusega peale hakata? Täna koolist koju sõites ning mõeldes hoopis teistest asjadest, kargas mulle ootamatult pähe, et minu jaoks on austus ja uhkus üsna tihedalt seotud. Ma ei saaks end austada kui ma tallaks oma uhkuse jalge alla. Parem sirge seljaga ja ennast austades ning koos kõikide tagajärgedega, mis mu uhkuse kaitsmine mu teele toob, kui muud moodi. Kas teate, mis tunne on uhkust alla neelata? Mina tean. Kibe ja valus ning sees keerab. Parem jätan järgmine kord taas neelamata. Imelik ainult, et vahest läheb nii kaua aega, et tundmustest saaks selged sõnad ja tõdemused.

Jah, ma olen uhke tüdruk.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

1.115 seconds. All rights reserved!