November 26, 2006

sarjast uitmõtteid

label: life is a dream — CV @ 1:11 PM

Mõnikord tahaks lihtsalt alla anda. Lüüa kõigele käega. Ma ei jaksa enam.

Ma tean, et see on vaid hetkeks, aga neid hetki on vahest liiga palju.

1 impression

  1. Ka kaotada on võimalik väärikalt. Vahest kulub mõtetule punnitamisele rohkem väärt energiat, mida hoopis edasiliikumisele kulutada. Ajas edasi liikuda ja minevikul minna lasta. Kui ühe paadiga ei ole võimalik jõge sõita nii nagu Sina tahad siis ei pea see sõit sõitmata jääma. Vesi liigub ikka allavoolu edasi.

    (kuigi ma mäletan, see oli korra elus kevadise suurvee ajal kui keerised olid nii võimsad, et oli võimalik ilma sõrmegi liigutamata vaikselt tagurpidi ülesvoolu liikuda…aga ma ei arva, et see väga imetlusväärne loodusjõu nähtus oleks olnud)

    Impressed by arutu — November 27, 2006 @ 11:59 AM


Sorry, no comments!.

0.356 seconds. All rights reserved!