December 5, 2006

muigega järelkajad

label: life is a dream — CV @ 2:18 PM

Ärge võtke mind tõsiselt. Ma ise ei võta ennast ammu enam tõsiselt. Muiake mu üle ja ma muigan koos teiega. SLK jõõlar oli igatahes tore. No ja kui saigi natuke liiga palju joodud või natuke teistmoodi käitutud kui viks ja viisakas oleks, siis ei ole sellest midagi. Naersime ju koos :D

Ma käisin eile Doc‘l spetsiaalselt külas ja vaatasin tsenseerimata materjali üle. Välk mind ei tabanud ning maa alla ka ei vajunud. Naersin aga küll, südamest ja iseenda üle. Järeldus oli, et sellele mehele, kes mulle tequilat sokutas, tuleb üks vingerpuss mängida vastutasuks kunagi. Mina ja tequila ei sobi kokku. Kui te näete mind tequilat joomas, siis eemalduge minust võimalikult kiiresti :P Depressant‘le pean ma kindlasti maha ühe moraalijutluse. Nii profülaktika mõttes.

Ja see on meenutus hüppeks valmistumisest:
ettevalmistused
ja nii me hullud sinna lennuki poole marsimegi

Elu on elamiseks! Ja ma ei kujuta oma elu ette ilma selle natuke “hullude” kambata.

PS. Ja tänasele sünnipäevalapsele selles hullude kambas soovin ma kaugele-kaugele PALJU ÕNNE!

*Fotode autor on Ljuu.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.520 seconds. All rights reserved!