December 12, 2006

sarjast hommikud

label: life is a dream — CV @ 11:22 AM

Teed silmad lahti ja hoomad, et sa ei suuda veel selle maailmaga leppida. Veel on su kaine mõistus poolunes ning kõik su elu ja heaolutunnet häirivad pisiasjad vaatavad sulle otsa oma halastamatus teravuses ja alastuses. Veel läheb aega enne kui mõistus annab tavapärase käsu “Lepi!” ja su tunded kuuletuvad sellele.

Väljas on hämar ja hall ning kõik toaski tundub hallina. Ometi on selles halluses lõikavat teravust, mis tungib hinge sügavamate soppideni, sest veel ei ole kaitsekilp saavutanud oma täisvõimsust. Hingad, paned silmad kinni ja teed nad uuesti lahti. Sa tead, et see läheb mööda. Poole tunni pärast on kõik jälle oma koha peal ning esimene silmapilk päevas näib kauge ja võõrana.

SSDD võib taas alata.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.392 seconds. All rights reserved!