December 23, 2006

öised anomaaliad

label: life is a dream — CV @ 3:05 AM

Sõitsin täna peale keskkööd töölt koju. Ma ei tundnud ära tänavat, mida mööda ma iga päev ja õhtu ning tihti ka öösiti sõidan. Laki tänav oli võõras. Esimese hooga ma ei tabanudki, et mis on teisiti. Kui juba hakkasin kodutänavale keerama, siis taipasin – Laki tänav oli tühi. Täiesti tühi noh. Seal ei parkinud ühtegi autot. See vaatepilt oli lausa kummituslik. Ma ei olnudki varem märganud, et Laki tänav on tegelikult nii lai. Ainus koht, kus kogu tänaval seisis mõni auto, oli avariiteenistuskeskuse ees. Tuleb tõdeda, et pikk puhkus on kõigile alanud. Jõulud vist.

Ja akna taga möllab torm. Mul on alati olnud nõrkus tormide vastu. Tuule ulgumine ja vihmapiiskade rabin. Ei ole midagi rahustavamat.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.550 seconds. All rights reserved!