January 15, 2007

uue aasta põdemisi

label: life is a dream — CV @ 1:48 PM

Selle aasta algus on möödunud nagu vatis. Palavik püsib konstantsena, pea valutab ning uimane olek on. Mitte ei saa aru, mis toimub. Täna korraks säranud päike elustas mind veidi, aga sedagi mitte kauaks. Selle uimase olekuga seoses on kadunud igasugune isu midagi teha. Täielik vegetatsioon. Mitte kuidagi ei saa “aktiivse elu vankrile tagasi hüpatud”. Ma olen olnud täpselt nii läbi omadega see aasta, et ei ole käinud kordagi sulgpalli mängimas ega kordagi koolis. Endal on ka häbi. Peab end sundima. Tõsiselt kohe. Uus nädal on alanud ja ma üritan seega oma käitumist parandada.

PS. Sellist olemist vist nimetataksegi “motivatsioonipuuduseks”.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.372 seconds. All rights reserved!