January 24, 2007

üks keskpäev

label: life is a dream — CV @ 2:00 PM

Tavaliselt on raske saada meid õdesid-vendi ema juurde köögilaua taha ühel ajal. Igasuguste juhuste kokkulangemise tõttu istusime täna, ema sünnipäeval, ootamatult keset päeva kõik koos. Ma arvan, et see oli parim sünnipäevakink emale (kõikide muude kingituste hulgast). Me isegi olime üllatunud, sest see oli täiesti spontaanne kogunemine. Keegi ei teadnud, et teised ka samal ajal tulevad. Kuues meel tõi meid korraga kokku.

2 impressions

  1. palju teid on?
    :)

    Impressed by Kadri — January 26, 2007 @ 10:48 AM

  2. Ehee! Tegelikult ei olegi nii must-valge küsimus. Oleneb kuidas läheneda. Päris õdesid-vendi mul ei olegi. See-eest on mul kaks poolõde ja üks poolvend ning lisaks veel üks kasuvend ja siis ka minu kasvandik Keio. Üks suur segasumma suvila, kus kõik, kel vaja, peavarju ja abi on leidnud/leiavad.

    Impressed by CV — January 26, 2007 @ 10:20 PM


Sorry, no comments!.

0.383 seconds. All rights reserved!