January 29, 2007

lootuse sünd

label: life is a dream — CV @ 6:29 PM

Täna seistes seal ja kuulates seda, mis neil oli mulle öelda, ma isegi ei naeratanud häid uudiseid kuuldes. Ainus mõte, mis sellel hetkel pähe tõusis oli küsimus, et kas need 3 aastat ja 3 kuud olid väärt seda kõike, et kuulda seda, mida ma kuulsin? Ka nüüd, mitu tundi hiljem, ei oska ma sellele veel vastata. Eesmärk ei ole veel saavutatud, aga esimest korda nende aastate jooksul on sündinud lootus selle eesmärgi saavutamiseks. Jah, nüüd ma tunnen, et mul on isegi õigus loota midagi. Tänane päev tähendab minu jaoks lootuse sündi.

Ja ikkagi – risti vastupidi kõikidele nõuannetele ja üleskutsetele kainele mõistusele, jonnakalt ja sihikindlalt oma eesmärki taga ajades, olen ma veetnud unetuid öid ja korrutanud endale, et imesid ei juhtu. Ma ei oska alla anda ning käega lüüa. Alustatu tuleb ju lõpule viia. Pole just parim iseloomujoon (kuigi võib vahest sellisena tunduda), kuid täna on see viinud mind kusagile. Kasvõi poolele teele ja ma võin valusalt veel kukkuda, aga siiski – ma olen praeguses hetkes, kus midagi on juba selgunud ja üks etapp selja taga minu võiduga. Pall on nüüd vastasmängija käes ja see oleneb temast, kas ta laseb sellel kukkuda või lööb ta selle mulle tagasi. Minust ei olene nüüd tükk aega enam midagi.

Imesid siiski juhtub. Uskuge seda inimesed!

PS. Tegelikult olin ma valmis halvimaks ja nüüd ei oska olla ega suhtuda kui juhtus ime ja kõik läks nii, nagu ma ei julgenud isegi unistada. Kummaline olemine.

1 impression

  1. […] Talv. Jaanuari lõpp ning see hetk kui ma ei uskunud oma kõrvu. “Mõista Vaike Õiglane kõikides temale esitatud süüdistustes õigeks.” Ma arvasin, et ma kuulsin valesti. Ma arvasin, et ma näen und. Ma ei uskunud kuni viimase hetkeni, et õiglus võiks võidutseda. Peale kolme ja pooleaastast lootusetut võtlust olin ma ammu kaotanud igasuguse unistusegi lootusest. Mu tahtekindlus kandis vilja. See oli võidu hetk. […]

    Pingback by Vaike Õiglane » 2007 — December 31, 2007 @ 8:10 PM


Sorry, no comments!.

0.690 seconds. All rights reserved!