January 30, 2007

kui juuksuris jäi käimata

label: life is a dream — CV @ 3:00 PM

Seoses minu eelmise nädala liikumisvõimetusega ei jõudnud ma juuksurisse. Täna kontoris avastasin, et tukk tükib silma ja juuksed on vastikult pikad. Kuna juuksekumm ja klambrid on kodus, siis tuleb innovatiivsus kasuks. Kirjaklambrid hoiavad tuka paigal ning rahakumm sobib ka juukseid hoidma. Sellist viisi saab küll vist kasutada ainult üksi minumoodi kontoris istudes. Ma loodan, et mul enne siit väljumist ikka tuleb meelde kõiksugu naljakad kontorividinad juustest välja korjata, aga kui te näete mind linna peal ringi kõndimas kirjaklambrid juustes, siis ärge häbenege mulle meelde tuletada mu hajameelsust.

1 impression

  1. Nääh, milleks põdeda? Keeruta paberiribadest roosid kirjaklambrite külge ja käi püstipäi linnas ringi. Kui keegi julgeb midagi mainida, ütle et see ongi Pariisi viimane mood… Ja varsti käivad kõik linna moe-tibid nii ringi, sest see on ‘IN’. ;)

    Impressed by Kiiska — January 31, 2007 @ 10:56 AM


Sorry, no comments!.

0.401 seconds. All rights reserved!