February 2, 2007

jänest söötmas

label: life is a dream — CV @ 12:42 PM

Noored lasid kusagile tööreisile mitmeks päevaks jalga ning seega jäi mulle nende palve neljapäeval minna Harkusse ja jänesele süüa anda. Instruktsioon oli lihtne. 2 kaussi uuesti kuivtoitu täis panna, vesi vahetada mõlemas pudelis, vana kapsas välja visata, panna uus kapsas ja 2-3 porgandit. Eeldasin, et see tähendab seda, et kuivtoit on jänese poolt ära söödud ning porgandid ka loomulikult! Kohale jõudes avanes mulle vaatepilt: kõik kuivtoidu kausid olid täis, puuris paistis 3 porganit jne jne. Mul on tunne, et noored arvavad oma jänese söödikuks, aga ta ei ole ju!

Jänes ise oli armas karvakera. Tegin puuri ukse lahti ning lasin ta vabadusse. Kalpsas mööda tuba ringi ja nuuskis kõik nurgad üle. Kui ma peale kõiki vajalikke toimingud teda sülle hakkasin võtma, siis tõmbas kõrvad lidusse ja kössitas tõelise õnnetusehunnikuna seal põrandal. Lausa kahju oli teda sülle võtta. Kartsin loomale traumat tekitada.

Astusin maja uksest välja ja Karlova tuli meelde. Õhus lõhnas Karlova järele. Talviselt värske õhk, natuke suitsuvingu korstendest ja pea-aegu vaikus.

Ja täna ripub kontori akna taga meetri pikkune jääpurikas. Katuselt kukub suurte tükkidena lund (nad vist koristavad katust). Talv. Ma pole ammu jäälilli näinud. Nendele uut tüüpi plastikakendele ei teki jäälilli. Kahju. Peab kusagile päris aknaid jahtima minema …

1 impression

  1. Üldiselt ta ongi söödik, kauss päevas läheb ära ja nõuab juurdegi :))))

    Sülle võtmisega traumat küll ei tekita, alguses on ehmunud, aga süles ja pai saades on ta üsna rahul juba omadega ;)

    Impressed by mnx — February 2, 2007 @ 11:32 PM


Sorry, no comments!.

0.664 seconds. All rights reserved!