February 5, 2007

sarjast taevaseid tegemisi

label: life is a dream — CV @ 4:42 PM

Kolmapäevaks ja neljapäevaks on planeeritud hüppamine. JESH!!! Kama on kontrollitud ning aatomik andis lootust, et ta pakib mu varuvarju ka ära teisipäeval. Seega ootan pöidlad pihus ja lootusrikkalt, et ilmataat ilma ka annab.

Aga ma olen ise ka vahepeal üritanud tublidust üles näidata. Laupäeval õppisin uue asja ära. Vahetasin nii ühel klubikamal kui ka tsoome varjul juhttropid ära. Lisaks sai mõned kaskaadiõmblused parandatud. Ise loodan küll, et kui ma tubli ja korralik olen ja palju õpin, siis võib minust ikka üks päev rigger saada. Pikk tee veel käia ja palju õppida ning see vastutus ka hirmutab natuke. Sellega on nii nagu iga teise asja õppimisega, et mida rohkem sa teada saad, seda enam saad aru, et sa ei tea ikka veel midagi.

1 impression

  1. a tropid töötasid kenasti;) tähh… mõmm:)

    Impressed by toomas — February 7, 2007 @ 8:13 PM


Sorry, no comments!.

0.675 seconds. All rights reserved!