February 7, 2007

sarjast taevaseid tegemisi

label: life is a dream — CV @ 12:50 AM

Varustus on koos. Homme hommikul kell 9 istun autosse ja sõidan lennuväljale.

Päris tegus õhtu oli Jahus. Vaatasin kuidas aatomik mu varuvarju pakkis ja õppisin kõrvalt. Pea on nüüd tarkust täis, millega ma esialgu ei oska veel midagi peale hakata, aga varsti … . Seejärel ajasin oma näpud külge depressandi uuele varjule ning tegin asjalikku nägu. Igatahes said troppide sasipuntrad lahti harutatud ning peale mõningaid naljakaid juhtumisi raiseritega ühendatud. Siis, kui asi jõudis lõpuks niikaugele, et enda peakuppel oli vaja ranitsa külge saada, keerasin ranitsat ikka mitu korda ühte ja teistpidi enne kui pärale jõudis, mis variandid on. Siit ka uus tõdemus – riggerdada tuleb lühidalt, et juhe kokku ei jookseks. Üle kahe kuu jälle langevarju pakkida on ikka väsitav. Kõik nipid on liigutustest kadunud ning vägisi tahtis kogu kupatus sisekotti toppimisel laiali joosta. Mul siiski vedas – esimese korraga asi koos ja selliselt, et ka mina rahul.

Ootus on hinges. Midagi head ja hingele tahaks vastukaaluks tänasele halvale.

No impressions (interesting why?)


Sorry, no comments!.

0.356 seconds. All rights reserved!